EN | SR

Naša filozofija personalizovanog, praktičnog i funkcionalnog boravka utkana je u svaki segment hotela Tesla. Posebna pažnja je posvećena sobama, sa ciljem da se gosti hotela u svakom trenutku osećaju u jedno kao kod kuće i u najudobnijoj oazi u Beogradu.

Svih 17 soba i apartmana su pažljivo dizajnirani sa željom da pruže apsolutni komfor, da ispune sve tehničke i prostorne potrebe gostiju, ali i da omoguće estetski ugođaj, jer smatramo da je kombinacija svih ovih elemenata neophodna za prijatan i nezaboravan boravak u Beogradu.

Hotel Tesla – Smart Stay vam nudi širok izbor pogodnosti u hotelu, kao i dodatnih usluga kako bi vas boravak u Beogradu bio komforan i lagodan.

Za cene i mogućnost organizacije određenih usluga, molimo vas da se raspitate na recepciji ili putem sledećih kontakata:

Classic twin sobe su prostrane i komforne, savršeno uređene da vam omoguće idealne uslove za odmor i potpuni mir.

Ove sobe su namenjene za boravak jedne ili dve osobe.

Patent Balcony apartmani pored luksuznog enterijera i King size kreveta, nude vam prostrane balkone koji savršeni za uživanje u prvoj jutarnjoj kafi, doručku ili čaši vina pred spavanje.

Tesla apartman je najluksuzniji apartman u Hotelu Tesla – Smart Stay. Prostire se na 60m2, a opremljen je i dizajniran tako da će vas svojim enterijerom uvesti u svet velikog naučnika Nikole Tesle i omogućiti da u Beogradu uživate na najbolji način.

Family apartmani su dizajnirani kako bi vam omugućile potpuni užitak za boravak sa porodicom.

Ove sobe dovoljno su prostrane i namenjene su za boravak porodice sa decom.

Electricity apartmani su prostrani, komforni i zbog velikih prozora veoma svetli aprtmani. Odvojeni prostori za rad i odmor pružaju vam jedinstveni osećaj udobnosti kao da ste kod svoje kuće. Idealni su za duže boravke u Beogradu.

Apartman sa balkonom, veličine 44 m2, je dizajniran da obezbedi potpuni komfor gostima koji duže borave u hotelu. Svaki apartman ima odvojen spavaći deo od veoma prostranog dnevnog boravka, kao i potpuno opremljene kuhinje sa trpezarijskim stolom, takođe.