EN | SR

Hotel Tesla - Smart Stay

Indulge. Relax. Discover.

Hotel Tesla – Smart Stay je hotel inovativnog dizajna, koji gostima nudi jedinstveno iskustvo boravka u Beogradu. Naša filozofija zasnovana je na razumevanju potreba naših gostiju i ispunjavanja njihovih želja i očekivanja. Naš cilj je da vaš boravak u hotelu Tesla – Smart Stay bude prijatno i nezaboravno iskustvo, bilo da ste u Beogradu radi razonode, na poslovnom putovanju ili na porodičnom odmoru.

Tesla – ime koje je postalo sinonim za razmišljanje ispred svog vremena, nosi sa sobom prizvuk inovacije, kreativnosti i praktičnosti, svih onih stvari koje su u hotelu Tesla – Smart Stay nezaobilazan deo iskustva.

Kombinacija tradicionalnog gostoprimstva i modernog uredjenja hotela i naše lične posvećenosti svakom pojedinačnom gostu, učiniće vaš boravak u Beogradu iskustvom za pamćenje, koje ćete poželeti da doživite ponovo.

SMART LUXURY

Hotel Tesla nudi luksuz na sveden i nenametljiv način. Svojim ličnim pristupom i razmišljanjem o individualnim potrebama svih svojih gostiju, kao i obiljem inovativnih tehnologija protkanih kroz ponudu hotela, uvodi praktičniji i funkcionalniji pristup hotelijerstvu. Posvećenošću detaljima, pozicijom i sadržajem omogućava svojim gostima da se u potpunosti opuste i prepuste svojim planovima u Beogradu.

Ova briga o detaljima i lični pristup potrebama svakog gosta je integralni deo našeg identiteta i predstavlja istinski luksuz u današnje vreme, kada je automatizacija i odsustvo ličnog postalo standard.

Za goste hotela Tesla postoji obezbeđen parking sa 24/7 video nadzorom u sklopu hotela.