EN | SR

Politika privatnosti

Obaveštenje o zaštiti podataka o ličnosti

Obaveštavamo korisnike ove internet stranice hoteltesla.rs (u daljem tekstu: web stranica, sajt, web sajt) da Hotel ne prikuplja podatke koji bi nam omogućili vašu identifikaciju, a korisnike web stranice koji daju svoje podatke o ličnosti, obaveštavamo da se vaši podaci obrađuju u skladu sa pravilima koja se navode u odredbama važećih propisa Republike Srbije i Pravilnika o zaštiti podataka o ličnosti Tesla Smart Stay doo Beograd.

Podatke koji se prikupljaju kroz kontakt formu Hotel će koristiti za svrhu informisanja korisnika o ponudi našeg hotela, slobodnim kapacitetima i slično, rezervacijama povodom naše ponude i slanje odgovora na upit korisnika, u vremenskom periodu koji je potreban za ostvarenje svrhe. Bliži podaci o načinu obrade podataka o ličnosti i pravima korisnika prikazani su u dokumentu Informacija o obradi podataka o ličnosti (Pravilnik o zaštiti podataka o ličnosti). Klikom na dugme „pošalji/send“ korisnik daje pristanak na obradu svojih podataka o ličnosti na opisani način.

Štitimo poverljivost podataka tako što preduzimamo odgovarajuće tehničke i kadrovske mere da bismo osigurali bezbednost podataka i da bismo ih zaštitili od svakog uništavanja, gubitka, zloupotrebe, i svakog drugog oblika nezakonite obrade.

Hotel obrađuje podatke o ličnosti u meri u kojoj je to potrebno da bi se ispunila svrha obrade, a čuvaju se onoliko dugo koliko je potrebno za ostvarivanje svrhe, osim u slučaju kada nas zakon obavezuje da ih čuvamo i dalje.

Tesla Smart Stay doo Beograd nije odgovoran za zaštitu ličnih podataka koja se primenjuje na sajtovima kojima se može pristupiti preko ovog sajta.

Politika kolačića

Naša internet stranica koristi kolačiće (eng:cookies). Kolačić je tekstualni fajl koji se čuva na vašem računaru ili mobilnom telefonu i koji omogućava prepoznavanje korisnika koji se vratio na našu internet stranicu, a radi praćenja i analize poseta internet stranice u cilju boljeg funkcionisanja same stranice. Veb stranica koristi kolačiće da bi prepoznala šta ste radili na njoj u konkretnom periodu i koje su vaše opcije u pogledu karakteristika prikaza.

Kolačići nam pomažu da uvidimo da li nailazite na prepreke tokom korišćenja sajta. Oni nam takođe pomažu da prilagodimo svoje ponude vašim potrebama. Lični podaci u ovom slučaju nisu sačuvani, te se ove informacije ne mogu koristiti za ličnu identifikaciju. Ukoliko ne želite da prihvatite da se kolačić čuva na vašem računaru, potrebno je da onemogućite kolačić za hoteltesla.rs u vašem internet pretraživaču. Ranije sačuvane kolačiće možete uvek obrisati iz vašeg internet pretraživača.

Koje kolačiće koristi ova veb stranica

1. Neophodni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje našeg veb sajta. Oni vam omogućavaju da pregledate veb sajt i koristite njegove funkcionalnosti, kao što je bezbedan pristup pojedinim oblastima.

2. Kolačići za performanse

Kolačići za performanse se koriste za prikupljanje podataka o tome kako koristite sajt hoteltesla.rs, koje stranice na našem sajtu najčešće posećujete i da li dobijate poruke o greškama. Ove podatke obrađujemo i pomoću Google Analytics platforme.

3. Kolačići za oglašavanje i statistiku

Ove kolačiće koristimo za dostavljanje oglasa i prosleđivanje obaveštenja koja su relevantna za vaše interese.

Možemo ih koristiti za neke od sledećih situacija:

  • dostavljanje oglasa/ponuda;
  • analiza uspešnosti naše marketinške kampanje;
  • utvrđivanje delotvornosti kanala digitalnog marketinga i podsticaj drugih veb sajtova i povezanih subjekata za preusmeravanje na naš veb sajt.


4. Obrada podataka o statistici na sajtu

Kolačiće za obradu podataka o saobraćaju na sajtu koristimo za otkrivanje tehničkih problema koji se mogu pojaviti dok pregledate naš veb sajt.

Na osnovu podataka prikupljenih pomoću ovih kolačića, u mogućnosti smo da rešimo pitanja i probleme i da poboljšavamo usluge koje nudimo na našem veb sajtu. Ove podatke obrađujemo pomoću Google Analytics platforme.